Leuk dat je kennis wilt maken met ons!

Wij zijn Kelson! Wij zijn jong, ambitieus en een tikkie eigenwijs. We doen het graag anders. Wij geloven in en efficiëntere digitale marketing. Daarnaast hebben we een heel groot hart voor de maritieme sector!

Met onze passie en kennis willen wij graag een bijdrage leveren aan de groei van mooie bedrijven én de Maritieme sector transformeren naar een slimmere aanpak in marketing.

We werken met een club van gepassioneerde mensen. Met ieder hun expertise. We geloven dat efficiënt werken en het inzetten van alleen de juiste mensen met de juiste expertise op het moment dat zij nodig zijn, voor iedereen het meeste oplevert.

Daarom werken we in een netwerkorganisatie. Zo hebben we voor jou altijd de juiste experts op het juiste moment. De Kelson family bestaat dan ook uit een club van zelfstandigen en netwerk partners waar we regelmatig nieuwe gezichten aan toevoegen. Wil jij je ook aansluiten bij onze club?

Neem dan contact met ons op

De initiatiefneemster

Kelly de Greef

Kelly de Greef staat aan het hoofd van Kelson. Zij is de drijvende kracht achter dit team en achter de wens om de Maritieme sector te transformeren naar een sector die slimme digitale Marketing bedrijft. Kelly is een ambitieuze dame die in 2018 gestart is als zelfstandige marketeer in de maritieme sector en die sindsdien haar organisatie in hoog tempo laat groeien. Natuurlijk leert ook Kelly elke dag bij en die lessen deelt ze graag met anderen zodat ook zij daar van kunnen leren. Wil je lezen hoe Kelly haar bedrijf laat groeien?

Lees hier haar blog

Kelly de Greef

Online Strateeg & Inbound Specialist

Iboya Endhoven

Social Media Specialist

Yasmin Khashaba

Junior Marketeer & Event Manager

VRIJBLIJVEND MEEDENKEN OVER JOUW ONLINE MARKETINGPLAN?

Wil je meer weten over de inbound marketingfilosofie of wil je graag een persoonlijk consult? Neem dan deel aan één van onze events of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.