Kelson biedt haar diensten aan om organisaties zo goed mogelijk up-en-running te krijgen als het gaat om de implementatie van de inbound marketing methode en de HubSpot software. Dit begint al bij het in kaart brengen van de doelgroep(en) ofwel buyer persona’s, het ontwikkelen en uitrollen van de inbound marketing strategie tot de implementatie van de software. Om voor ieder type organisatie een passende oplossing te kunnen bieden, zijn er verschillende pakketten ontwikkeld. Het verschil tussen de diverse pakketten zit hem in de snelheid waarmee succes behaald wordt. Toepassing van de inbound marketing methode valt of staat met het aanbieden van hoogwaardige en relevante content. Des te sneller een website de doelgroep van een breed assortiment aan content voorziet, des te eerder worden resultaten geboekt. Om te bepalen welk type pakket het meest geschikt is voor jouw organisatie, vindt voorafgaand aan een eventueel partnerschap eerst uitgebreid overleg en vooronderzoek plaats waarin we jouw doelstellingen en budget in kaart brengen. Zo kun je er zeker van zijn dat je altijd het pakket hebt wat het beste op jouw specifieke situatie is afgestemd.

CREW'S PACKAGE

Groei op constante snelheid

€ 3.500,- per maand*

*kosten zijn exclusief HubSpot software

De Crew’s Package is ideaal voor maritieme organisaties die graag rustig aan met inbound marketing van start willen gaan. Met een constante vaarsnelheid laat Kelson jouw organisatie kennis maken met het CRM-systeem van HubSpot en de inbound marketingfilosofie. Op jouw tempo zorgen wij ervoor dat de marketingdoelstellingen gerealiseerd worden en dat het rendement op de marketinginvestering inzichtelijk wordt gemaakt.

Dit pakket bevat onder andere:

 • Inbound marketingstrategie
 • Ontwikkeling Buyer Persona
 • Keyword Research
 • 1 blog post per maand
 • 2 content offers per jaar*
 • CRM implementatie

*in de vorm van een e-book of whitepaper

CHIEF'S PACKAGE

Groei op versneld tempo

€ 5.000,- per maand*

*kosten zijn exclusief HubSpot software

De Chief’s Package is speciaal voor die organisaties die graag een voorsprong willen behalen en die toegewijd zijn om met inbound marketing en HubSpot aan de slag te gaan. De volledige implementatie van de software en de hoeveelheid content die wij voor jou produceren zorgt ervoor dat jouw online marketingmiddelen op structurele wijze gaan bijdragen aan de groeidoelstellingen. Half speed ahead!


Dit pakket bevat onder andere:

 • Inbound marketingstrategie
 • Ontwikkeling Buyer Persona
 • Keyword Research
 • 2 blog posts per maand
 • 4 content offers per jaar*
 • CRM implementatie

*in de vorm van een e-book of whitepaper

CAPTAIN'S PACKAGE

Groei op volle snelheid!

€ 7.500,- per maand*

*kosten zijn exclusief HubSpot software

De Captain’s Package is ontwikkeld voor professionals die resultaat willen zien, en snel! De implementatie van dit pakket zorgt ervoor dat jouw organisatie binnen no-time de inbound marketingstrategie inclusief het HubSpot CRM-systeem draaiende heeft. Fulltime wordt gewerkt aan het analyseren en verbeteren van het leadgeneratieproces, zodat inbound targets binnen afzienbare tijd kunnen worden behaald. Volle kracht vooruit!

Dit pakket bevat onder andere:

 • Inbound marketingstrategie
 • Ontwikkeling Buyer Persona
 • Keyword Research
 • 4 blog posts per maand
 • 6 content offers per jaar*
 • CRM implementatie

*in de vorm van een e-book of whitepaper

ALLE PAKKETTEN ZIJN INCLUSIEF

Landingspagina’s stimuleren conversie en verbeteren SEO (zoekmachineoptimalisatie) resultaten.

Conversie stimulerende maatregelen zorgen ervoor dat bezoekers sneller tot actie overgaan.

Marketing automation workflows zorgen ervoor dat leads zo effectief mogelijk opgevolgd worden.

Search Engine Optimization zorgt ervoor dat jouw website hoger scoort in zoekmachineresultaten.

Email marketing begeleidt leads op een persoonlijke en relevante manier verder door het aankoopproces.

Op maandelijkse basis wordt de strategie gemonitord en aangescherpt, zodat optimale resultaten worden behaald.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Kan ik ook een inbound marketing advies krijgen zonder pakket?

Jazeker. Kelson biedt ook strategische sessies, workshops, social media beheer en contentmarketing op projectmatige basis aan. Deze diensten zijn speciaal ontwikkeld voor mkb-bedrijven die bijvoorbeeld op zoek zijn naar tijdelijke ondersteuning. Voor iedere behoefte kan een maatwerkpakket worden aangeboden.

Wanneer de specifieke behoefte van jouw organisatie gebaseerd is op het verkrijgen van meer (kwalitatieve) leads, dan wordt ten alle tijden aanbevolen van bovengenoemde inbound marketingpakketten gebruik te maken. Deze pakketten zijn speciaal ontwikkeld voor organisaties die consistent hun groeidoelstellingen willen behalen, zonder hiervoor een eigen marketingafdeling op te hoeven richten of uit te moeten breiden. Kelson vormt in dit geval de externe marketingafdeling. Afhankelijk van het type pakket kan dit zelfs betekenen dat er fulltime aan de implementatie van de inbound marketingstrategie van jouw organisatie gewerkt wordt. Voor een vast bedrag per maand is duidelijk welke resultaten je kunt verwachten. De implementatie van de Hubspot Marketing Hub Professional software zorgt er bovendien voor dat het rendement op de investering nauwkeurig gemeten wordt en met name verkoopmedewerkers veel effectiever te werk kunnen gaan.

Heb ik HubSpot nodig?

Ja, HubSpot vormt namelijk een belangrijk onderdeel van onze inbound marketing services. Hiermee kunnen we een marketingplatform bouwen dat jouw bereik en resultaten versterkt. En met alle gegevens op één plaats kunnen we altijd op het juiste moment met de juiste persoon communiceren en hiermee bouwen aan de ultieme klantbeleving. Mocht je al met een bestaand CRM-systeem werken, dan biedt HubSpot koppelingen met bijvoorbeeld Salesforce om de data te kunnen integreren.

Wanneer kunnen we beginnen?

Een partnerschap met Kelson begint altijd met een connect fase, meestal in de vorm van een 30 minutengesprek via Zoom of telefonisch. Hierin onderzoeken we met welke uitdagingen je hulp kunt gebruiken. Wanneer we een helder beeld van jouw situatie hebben wordt een exploratory call (of meeting) gepland. Tijdens dit gesprek gaan we echt de diepte in en onderzoeken we welke groeidoelstellingen jouw organisatie geformuleerd heeft en wat er voor nodig is om deze doelstellingen te halen. De lengte van dit gesprek duurt meestal een uur.

Dan volgt de goal setting & planning fase. Jouw doelstellingen worden hierbij omgebogen in inbound targets en samen maken we een plan om deze targets te behalen. Ook worden de middelen en het budget besproken die nodig zijn om deze doelstellingen te kunnen behalen. In deze fase bespreken we dus ook welk pakket het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Aan het einde van dit gesprek hebben we een basis inbound marketingplan om mee aan de slag te kunnen. Aan de hand van dit plan ontvang je vervolgens van ons een op maat gemaakte offerte. Wanneer de offerte akkoord is en de overeenkomst getekend, dan kunnen we direct aan de slag!

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Afhankelijk van de huidige marketingprestaties en het type pakket dat je kiest, kun je tussen 3 en 6 maanden de eerste voorlopige resultaten verwachten. Een significante groei volgt in de 6 maanden daarop.

Voor snellere resultaten kun je het gebruik van betaalde advertenties toevoegen aan het marketingpakket.

Wat zijn de voordelen van een marketingpakket?

Voor één vaste prijs bieden wij een gecombineerde marketingoplossing die alles bevat wat je nodig hebt om te slagen, waaronder: het formuleren en implementeren van de strategie, bloggen, overige contentcreatie, landingspagina’s, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie, social media beheer, maandelijkse rapportage en nog veel meer.

Door al deze diensten in één pakket te combineren, bereik je meer resultaat terwijl je minder betaalt.

Worden alleen maritieme organisaties ondersteund?

Zeker niet! De inbound marketing methode is op ieder type organisatie toepasbaar. Echter, met onze achtergrond in de maritieme sector zijn wij gespecialiseerd in het creëren van content voor maritiem, logistiek en industrie.