Skip to main content

KELSON'S KICK-START

Het inzetten van marketingmiddelen is het meest effectief wanneer dit gebeurt aan de hand van een gedegen plan van aanpak. Dit plan van aanpak is als de bouwtekening bij het bouwen van een huis en zorgt ervoor dat jouw organisatie gericht haar doelstellingen kan behalen. Bij Kelson starten we iedere samenwerking dan ook met de inbound marketing kick-start. Het kick-startpakket kost eenmalig € 3.500,- en is ook los af te nemen. Het kick-startpakket bestaat uit drie onderdelen:

STRATEGIESESSIE

In deze sessie brengen we de doelstellingen en het onderscheidend vermogen van jouw organisatie in kaart.

DOELGROEPANALYSE

Tijdens dit onderzoek nemen we interviews af en analyseren we het gedrag van jouw ideale klant (buyer persona).

CONTENTSTRATEGIE

De contentstrategie is de uitwerking van beide sessies en vormt het plan van aanpak voor het implementeren van een effectieve marketingstrategie.

DE UITVOERING

De contentstrategie uit de kick-startfase biedt uitstekende handvatten om zelfstandig inbound marketingtactieken te implementeren en daarmee gerichte groei van jouw organisatie te bewerkstelligen. Heb je echter behoefte aan structurele begeleiding of wil je de uitvoering van inbound marketing gedeeltelijk of volledig uitbesteden? Dan helpen we je natuurlijk graag! Onderstaande pakketten bieden maandelijkse ondersteuning bij het realiseren van jouw groeidoelstellingen. Deze pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Wel adviseren we een minimale samenwerkingsperiode van zes tot twaalf maanden om zichtbaar resultaat te behalen en een strategie te implementeren die ook voor de komende jaren het verschil maakt!

CREW'S PACKAGE

Groei op constante snelheid

€ 950,- per maand*

*kosten zijn exclusief HubSpot software
(vanaf € 280,- per maand)

De Crew’s Package is ideaal voor maritieme organisaties die zelf de mensen en de middelen in huis hebben, maar moeite ervaren met het zelfstandig succesvol implementeren van een inbound marketingstrategie. Kelson ontwikkelt een implementatie- en trainingsschema op basis van de uitgewerkte contentstrategie en coacht de betrokken teamleden op wekelijkse basis.

Dit pakket bevat onder andere:

 • Een persoonlijk trainingsplan
 • Wekelijkse coaching
 • Maandelijkse rapportage

Advies: HubSpot CMS + Marketing Starter

CHIEF'S PACKAGE

Groei op versneld tempo

€ 1.450,- per maand*

*kosten zijn exclusief HubSpot software
(vanaf € 280,- per maand)

De Chief’s Package is speciaal voor die organisaties die hun marketingactiviteiten gedeeltelijk of geheel willen uitbesteden. In een nauw samenwerkingsverband met de interne teamleden worden stap voor stap de elementen uit de contentstrategie toegepast.


Dit pakket bevat onder andere:

 • Ontwikkelen campagnes (SEA, SEO, Social, E-mail)
 • Conversie optimalisatie
 • Content creatie
 • Socialmediabeheer
 • Maandelijkse rapportage

Advies: HubSpot CMS + Marketing Starter

CAPTAIN'S PACKAGE

Groei op volle snelheid!

€ 2.950,- per maand*

*kosten zijn exclusief HubSpot software
(vanaf € 740,- per maand)

De Captain’s Package is ontwikkeld voor organisaties die snel een voorsprong willen behalen maar zo min mogelijk omkijken willen hebben naar de uitvoering van marketingactiviteiten. Aan de hand van de doelen en de roadmap die met het management zijn geformuleerd gaat Kelson aan de slag. De organisatie levert hierbij input voor het creëren van content en heeft verder alleen een controlerende functie.

Dit pakket bevat onder andere:

 • Alle activiteiten uit de Chief’s Package
 • Marketing automation workflows
 • Marketing & Sales alignment

Advies: HubSpot Marketing Professional

HUBSPOT: DE BESTE MARKETINGSOFTWARE, MET ROI INZICHT

Bij Kelson gaan we resultaatgericht te werk en nemen we beslissingen op basis van data. HubSpot biedt uitstekende softwareoplossingen voor het in kaart brengen van het rendement op marketinginvesteringen (ROI) en is bovendien het meest complete alles-in-één platform. Zowel op marketing, sales als servicegebied levert HubSpot een breed scala aan diensten. Kelson adviseert daarom bij iedere samenwerking gebruik te maken van de HubSpot software. Op die manier wordt data op eenvoudige wijze inzichtelijk gemaakt en kunnen handmatige handelingen zo veel mogelijk geautomatiseerd worden terwijl het persoonlijk contact met de klant naar een hoger niveau gebracht wordt.

MAAK EEN AFSPRAAK

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

SAMEN BEPALEN WELKE DIENSTEN OF ABONNEMENTEN BIJ U PASSEN?

Bij Kelson vinden we het belangrijk partnerschappen aan te gaan met opdrachtgevers waarvoor we echt het verschil kunnen maken. We starten dan ook iedere samenwerking met twee (vrijblijvende) persoonlijke sessies waarin we uitgebreid de huidige situatie en de groeibehoeften van jouw organisatie bespreken. Mocht hieruit blijken dat jouw organisatie en Kelson een goede match vormen, dan wordt advies gegeven met betrekking tot het passende pakket en gaan we de contractfase in.

AFSPRAAK MAKEN
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Kan ik ook een inbound marketingadvies krijgen zonder pakket?

Jazeker. Kelson biedt ook strategische sessies, workshops, socialmediabeheer en contentmarketing op projectmatige basis aan. Deze diensten zijn speciaal ontwikkeld voor mkb-bedrijven die bijvoorbeeld op zoek zijn naar tijdelijke ondersteuning. Voor iedere behoefte kan een maatwerkpakket worden aangeboden.

Wanneer de specifieke behoefte van jouw organisatie gebaseerd is op het verkrijgen van meer (kwalitatieve) leads, dan wordt te allen tijde aanbevolen van bovengenoemde inbound marketingpakketten gebruik te maken. Deze pakketten zijn speciaal ontwikkeld voor organisaties die consistent hun groeidoelstellingen willen behalen, zonder hiervoor een eigen marketingafdeling op te hoeven richten of uit te moeten breiden. De implementatie van de Hubspot Marketing Hub Professional software zorgt er bovendien voor, dat het rendement op de investering nauwkeurig gemeten wordt en met name verkoopmedewerkers veel effectiever te werk kunnen gaan.

Heb ik HubSpot nodig?

Ja, HubSpot vormt namelijk een belangrijk onderdeel van onze inbound marketing services. Hiermee kunnen we een marketingplatform bouwen dat jouw bereik en resultaten versterkt. En met alle gegevens op één plaats kunnen we altijd op het juiste moment met de juiste persoon communiceren en hiermee bouwen aan de ultieme klantbeleving. Mocht je al met een bestaand CRM-systeem werken, dan biedt HubSpot koppelingen met bijvoorbeeld Salesforce om de data te kunnen integreren.

Wanneer kunnen we beginnen?

Een partnerschap met Kelson begint altijd met een connect fase, meestal in de vorm van een 30 minutengesprek via Zoom of telefonisch. Hierin onderzoeken we met welke uitdagingen je hulp kunt gebruiken. Wanneer we een helder beeld van jouw situatie hebben wordt een discovery call (of meeting) gepland. Tijdens dit gesprek gaan we echt de diepte in en onderzoeken we welke groeidoelstellingen jouw organisatie geformuleerd heeft en wat ervoor nodig is om deze doelstellingen te halen. De lengte van dit gesprek is meestal een uur.

Dan volgt de goal setting & planning fase. Jouw doelstellingen worden hierbij omgebogen in inbound targets en samen maken we een plan om deze targets te behalen. Ook worden de middelen en het budget besproken die nodig zijn om deze doelstellingen te kunnen behalen. In deze fase bespreken we dus ook welk pakket het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie. Aan het einde van dit gesprek hebben we een basis inbound marketingplan om mee aan de slag te kunnen. Aan de hand van dit plan ontvang je vervolgens van ons een op maat gemaakte offerte. Wanneer de offerte akkoord is en de overeenkomst getekend, dan kunnen we direct aan de slag!

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Afhankelijk van de huidige marketingprestaties en het type pakket dat je kiest, kun je tussen de 3 en 6 maanden de eerste voorlopige resultaten verwachten. Een significante groei volgt in de 6 maanden daarop.

Voor snellere resultaten kun je het gebruik van betaalde advertenties toevoegen aan het marketingpakket.

Wat zijn de voordelen van een marketingpakket?

Voor één vaste prijs bieden wij een gecombineerde marketingoplossing die alles bevat wat je nodig hebt om te slagen, waaronder: het formuleren en implementeren van de strategie, bloggen, overige contentcreatie, landingspagina’s, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie, socialmediabeheer, maandelijkse rapportage en nog veel meer.

Door al deze diensten in één pakket te combineren, bereik je meer resultaat terwijl je minder betaalt.

Worden alleen maritieme organisaties ondersteund?

Zeker niet! De inbound marketing methode is op ieder type organisatie toepasbaar. Echter, met onze achtergrond in de maritieme sector zijn wij gespecialiseerd in het creëren van content voor maritiem, logistiek en industrie.